Hej mitt vinterland!

Gud så mysigt det är ute nu. Är det här jag längtat efter =) Snö som bäddar in hela landskapet och gör allt mycket ljusare. Känner ni er inte lite piggare??!! =)
Vi var ute en liten sväng på förmiddagen med Melle. Han satt i sin pulka och tyckte inte om vinden. Det blåste lite för mycket här ute på landet. Så han fick kippa efter andan stackarn. Blev en koll på flygplanet och sedan gick vi in igen.
Blev en latte för mig och älsklingen och Melle han somnade så skönt i sin säng. Även om han inte sover några längre stunder, så räcker det för att få en glad och pigg kille. Hann att mysa lite med honom innan jag åkte iväg och fixade naglarna.


Efter all snö kommit ser man bara antydan till "poolen" men den finns där, tro mig =)


Vitt, vitt vitt!

Idag började dom även att fixa lite på vår tomt. Vi har nämligen haft en mindre pool på baksidan. Och det har bara blivit värre och värre sen vi flyttade in. Så efter lite tjat så gick Riksbyggen med på att fixa det. Är i allafall ett par kr vi sparar på att slippa fixa det själva.
Så vi lilla tomt som var så vit och fin på förmiddagen är nu lite uppgrävd och lerig. Men det gör mig ingenting, hellre det än en tomt som alltid kommer stå under vatten =)
Melle tyckte det var väldigt skoj att ha lite folk på tomten. Och grävmaskinen spanade han massor på =) Tur att vi har låga fönster så han kan stå och titta ut när killarna jobbade!


Melvin spanar ut genom dörren så killarna gör sitt jobb rätt =)

Nu ska vi ladda för en kväll med massor av mys. Imorgon är det en ny dag med nya saker på schemat, roliga saker. Det glädjer mig så här när julen knackar på dörren.
Men först en mysmiddag med mina underbara killar!



Kommentarer
Nicke säger:

Jag måste bara säga att Melvin är så satans cool han kommer bli boss på ett bygge sen :) haha

2009-12-16 | 20:16:08
Bloggadress: http://liahsfar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback