Hest!

God morgon på er. Tänk vilken tredje advent vi vaknar upp till. Ett litet snötäcke som pryder marken och gör att man får lite mer julkänsla =) Det verkar gå åt rätt håll!?
Här hemma har vi redan kickat igång vår söndag. Mellle somnade vid 22 igår och sov hela natten. Vaknade vid 6.30 och var pigg, helt förståligt. Men vi var två föräldrar som var ganska utvilade =) Han har börjat att bli duktig på att sova hela nätterna, är bara ibalnd han vaknar och vill ha lite välling.
Tror inte Melle ville somna igår eftersom farfar var här. Dom hade lite mys med pizza och bus i soffan =) Men tillslut hade han få ge upp för john Blund hade nog slängt alldeles för mycket sand i ögonen på honom ;-)

Julbordet igår var riktigt roligt. Roligare än jag trodde det skulle vara och det är ju alltid bra! Att spela Laserdome var ganska så skoj, kom dock sist men det var inte mer än väntat =D Vi var bara två tjejer som spelade, jag och Tulin och hon är 50. Och det gick bättre för henne än det gick för mig =)
Maten var helt okej, stämningen var desto bättre. Alla var glada och det skojades friskt, även om vissa av skämten blev ganska så uttjatade. Men det är väl så det ska vara!?
Blev lite hes på slutet och fick nästan väsa fram ljud på slutet av kvällen. Så strax efter 22.30 tackade jag för mig. Då var jag lite trött och hes ;-) Men skillnaden mellan mig som nykter och alla andra som drack började då bli liiite för stor. Skämten blev inte direkt bättre ;-)
Hade i vilket fall en trevlig kväll och den gjorde min helg!

Nu ska vi plocka undan lite i köket för om en stund kommer gamla grannen och börjar sätta kakel. Äntligen kommer köket snart att vara helt klart. Bara några spotlights som ska upp. Men det arbetet påbörjas nog senare i veckan. Kommer nog ta minst två dagar att få allt på plats!?
Önskar er en mysig tredje advent!

PUSS! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback