Något fint och något att växa i

Blev en liten runda på stan idag för att kolla mellandagsrean. Var inte mycket som föll mig i smaken. Ska nog ner någon mer gång på stan i veckan och då blir det lite mer sökande efter plagg till Melle. Tänkte köpa lite mer mockasiner åt honom också.
Idag blev det dock en ny klänning till nyår och en liten tröja till det. Köpte även en skön lite längre tunika som går att ha nu när magen börjar bli lite större =)
Fick ge under 500 kr för plaggen plus två par örhängen. Det som brukar vara bra med Ginas rea är att det är 50 %. Sen om det är något snyggt, det tål att disskuteras.

 
Min nyårsstass. Den lilla tröjan är full med silvertrådar, mycket passande att glittra lite extra ;-)


Skön tunnika att ha till allt.

Melle somnade tidigt ikväll, inte vanligt att han ssover innan kl 19. Men han har sovit väldigt lite dom senaste dagarna, så det kommer nog ifatt nu. Nästa gång han vaknar blir det välling, då hoppas jag att han sover bra hela natten!?
Imorgon ska älsklingen jobba tre dagar, lite konstigt med tanke på att han varit hemma i över en månad. Men sen är han ledig igen fram till den 11 januari =) Så det nya året ska mysas in med besök till simhallen och långa härliga promenader.
Nu ska vi krypa upp i soffan och mysa. Tror godisskålen gör oss sällskap ;-)
Mys i massor mina vänner =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback