Barnvagnslösa

Ja, nu börjar vi bli lite trötta på att vara utan barnvagn.
Var så att vi hittade en jättefin vagn på nätet under hösten, var från en butik som ligger i Ockelbo.
Det som gjorde att vi föll för just den vagnen var att den såg inte riktigt ut som alla andra vagnar, designmässigt var den lite annorlunda. Vi tittade även på vagnar i butiker här i stan men var ingen som vi direkt föll för.
Så vi bestämde oss för att beställa vagnen från nätet, den verkade ju så bra den här Vagnen. Skulle även gå fort att få den hemleveread också, ca 3 veckor.

Är bara så att vagnen är 2 veckor försenad nu och vi är fast här hemma. Kan ju inte gå ut och ta en promenad ihop utan det blir antingen jag eller Christian som får gå och handla. Vill ju kunna gå ut hela familjen men tyvärr...
Har idag på morgonen pratat med dom och hon skulle ringa till dom som levererar vagnen till henne...är visst där som det har brustit..??!! Sedan skulle hon höra av sig till oss idag, hon skulle försöka att fixa en tillfällig vagn. Den skulle dom då skicka med express men jag känner mig inte särskillt hopfull. Känns som om vi får släppa vår vagn.

Vi har pratat under morgonen och fm och kommit fram till att om vi inte får en tillfällig vagn idag eller imorgon så häver vi köpet. Vi kan inte sitta inne hela nästa vecka också, vi måste ju kunna komma ut och röra på som alla andra småbarnföräldrar.
Både jag och älsklingen tycker att det här är sådant som stjäl så mycket onödig energi. Att man ska behöva känna att man slåss hela tiden, vi vill ju också bara kunna slappna av.

Nej vi får se hur det här slutar. Har pratat med Babyproffsen idag i allafall. Hittade vi en vagn som vi gillade där så fick vi ta hem den direkt, kunde vara så att tillbehör fick beställas men det är ok. Vill bara ha en vagn så vi kan leva lite mer "normalt" .
Vi återkommer under dagen med en uppdatering.

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback