BVC kommer på besök

Godmorgon därute.
Nu har vi suttit i lugn och ro och ätit frukost jag och Christian. Melvin ligger inne i sängen och sover, vilket han lär göra i ca 1 timme till.

Idag kommer BVC hem och gör besök, lite konstigt. Tror att dom vill spana på hur vi har det, är vi lämpliga som föräldrar!!?? Nja skulle jag vilja svara på det, blir till att gömma våra 10 svanar som bor i vardagsrummet och försöka att laga parketten där vi odlar potatis. Nej jag skoja bara....är mest för att väga och mäta som dom kommer. Skönt att första besöket ändå sker hemma.
Så kl 13 idag blir det att se till att vår lilla ängel är lite vaken...tror tyvärr inte det för han brukar sova så sött då. Blir att ta till hårda metoder och väcka honom.

Efter det blir det att ta en promenad bort till gammelfarmor så hon också får träffa Melvin. Blir dock bara ett kort besök eftersom hon inte orkar så mycket längre. Känner ändå att vi måste visa upp honom.
Sen bär det av till Tornby för att köpa några nya fiskar. Vi har tyvärr bara 3 st kvar, malen och 2 neontetrar. Gamla Zvonko klappade tyvärr ihop under lördagseftermiddagen. Hade inte varit sig själv på länge, väldigt trött och slö så det var nog bäst att han fick somna in. Hade försökt att rädda honom genom att lägga honom i en egen skål med vatten och lite droppar med medicin men det hjälpte inte.
Får se vad det blir för fiskar denna gång, sa att vi inte köper så många ifall det blir likadant igen.

Nej nu ska jag ta en varm lång dusch innan det är dags att ge Melvin lite mat.
Vi hörs senare under dagen.

//Glammomamma

Kommentarer
nille säger:

de ville väl kolla om d kunde lite på attdu har en man som kan byta blöjor. Han står ju å halvspyr så fort han skall göra något här på jobbet, så rycktet har väl gått...

2009-02-25 | 17:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback