En sjukstuge helg

Ursäkta att det inte blev några inlägg igår, var inte i mitt esse direkt =)
Får börja med att hoppas på att alla hade en trevlig Alla hjärtans dag!!...det hade inte jag. Var inte så att den var dålig  pga något som Christian gjort, eller inte  gjort. Jag låg sjuk tyvärr...usch inget skoj att må dåligt. Har inte varit riktigt sjuk under hela min graviditet men igår var jag riktigt däckad.
Hade ont i hela kroppen, kände mig hängig och frös som bara den. Sov tillochfrån hela dagen, vilket är skönt så man slipper att känna hur man mår =) Det var som var riktigt skönt var att jag slapp att ha feber, blir alltid värre då tycker jag.
Det som är kusligt idag är att jag känner mig helt frisk, bara lite snossig i näsan men annars är jag i fin fin form. Konstigt att det kan vända så snabbt..!? Är verkligen så att jag aldrig mått bättre än jag gjort under dom här 9 månaderna. Har inte varit rikitgt sjuk någon gång och så har jag kännt mig riktigt pigg hela tiden. Har inte mått så här bra på flera år. Är roligt eftersom dom säger att man har lättare att bli sjuk när man väntar barn =)

Tyvärr så är min älskling lite dålig idag, tror han fick min skit som jag hade igår, stackars pysen. Han har känt sig lite halvtaskig hela veckan men idag känns det som om det har brutit ut på honom. Tur att han är ledig från jobbet imorgon, eftersom det är lov. Dom har inte alltför mycket att göra på skolan så han kunde ta en extra dag ledigt.
Tycker jqg är bra, kan vi ligga och mysa massor i sängen imorgon =) Har inte riktigt haft tid med det dom senaste helgerna, har alltid haft något uppbokat som vi måste göra.

För att återgå till gårdagen så firade jag den själv nerbäddad i sängen tittandes på melodifestivalen, Christian var och spelade poker. Gjorde inte mig något, har lite passerat den delen i vårt förhållande/äktenskap att vi måste sitta hemma och mysa just på denna dag. Tycker det är mycket mysigare när man gör det helt spontant någon annan dag.
Är det inte roligare att bli överraskad med rosor när man som minst anar att man ska få det??!!
Kanske bara är jag som tycker så men känns som om den 14 feb bara är en kommersiell dag. Allt för att få upp en dålig februari försäljnning i butikerna...
Nej nu var jag tråkig jag vet men liyte så är det tycker jag. Sen är det självklart kul att det finns en dag då vi kan fira kärleken lite extra.
Pokern gick förövrigt bra för älsklingen, han kom på tredje plats, så en liten present fick ju jag och Pyret. Blir att köpa något fint sen när den behagar att titta ut =)

Fredagen bjöd på liten middag här hemma. Eftersom Christian fyllde år så var hans pappa och ena lillasyster och pojkvän här och käkade, var mycket trevligt.
Blev ingen avancerad middag, bjöd på taco. Orkar inte rikitgt stå och laga en massa mat nu så då funkar taco helt perfekt, är något som alla äter också.
Var i allafall en mycket trevlig kväll, var skoj att träffas eftersom det inte blir så ofta som alla kan ses samtidigt.
Vi/Christian tackar så mycket för presenterna, dom var riktigt fina och kommer väl till användning.
Puss på er och tack för att ni kom och förgyllde vår kväll!

Idag så är födelsedagsfirande för min brorson som fyllde 10 för en vecka sedan. Har tyvärr varit en dålig människa och inte köpt någon present så i år blir det tyvärr pengar i present. Brukar inte ge det till folk när dom fyller men den här helgen har varit lite "sjuk" =) Tror inte att det gör för mycket, kan han köpa precis vad han vill. Killar i hans ålder börjar det även bli svårt att veta vad man ska köpa, allt passar ju inte direkt heller =)
Christian kommer få ligga kvar hemma och ta det lugnt så jag och Pyret får represenntera Fam Rudqvist själva =)

Ha en härlig dag, i detta underbara vinter

Kommentarer
Anonym säger:

Och inte någonstans kunde jag se att det stod "Marcus slutade efter dramatiska 44 minuters HU på en hedrande andra plats"! Men jag får väl acceptera att jag inte är allas centrum här i världen! :-D

2009-02-15 | 21:19:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback