En stark liten kille & en mamma med många talanger

Oj oj så bra det gick idag.
BVC var ju här och kollade lite på vår kille och hon hade bara goda saker att säga. Inte för att vi hade väntat oss något annat. Han är ju en sådan underbart snällt litet pyre.
Han hade ökat i vikt sen i söndags då vi var på BB, då vägde han 3510 g ooch idag så vägde han 3650 g. Så man kan lugnt säga att han växer sig större, han är på väg att bli en stark.
Det var även något som dom kommenterade från BVC idag när dom la honom på mage. Att han är väldigt stark framförallt i nacken och att han nästan ställer sig på alla fyra. Vi har ju tyckt nästan sen han var nyfödd att han varit väldigt strak i nacken och nu har vi fått det bekräftat från både läkaren på BB och från BVC.
Tror att det kommer gå fort för den här killen att vända sig, är redan nu duktig på att rulla från ryggläge till sidan. Han är speciell på många sätt =)

 

Just nu sitter jag med Melvin i knät och datorn längst ut på knät och skriver, har ganska många talanger =) Har lagt upp hans ben i mitt armveck så jag kan skriva samtidigt som han sussar så gott. Är skönt att jag kan göra sådana här saker medans jag har honom i närheten av mig. Varför inte kombinera flera intressen samtidigt, är ju kvinna och inte man ;)
Ikväll blir det en tidig kväll i sängen, vi ska mysa samtidigt som vi tittar på Arga snickaren kl 20 på 5:an, är ju ett av mina favorit program. Melvin brukar alltid vakna till lite på kvällen så då är det skönt att kunna ligga lite bekvämt och mysa, mata och sussa honom.

 

Nu kommer pappa ut från duschen så han ska få ta Melvin medans jag fixar till mig för en tidig kväll. Ha en underbar kväll alla.

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback