Ett ryck av städmani

Ojoj, är verkligen inte någon känsla som jag brukar få.

Helt plötsligt på morgonen så drabbades jag av ett otroligt sug, och det var inte på godis eller något annat gott utan på att städa. Helt sjukt eller hur??
Fick helt plötsligt för mig efter mitt te att jag skulle göra rent badkaret...var dags att göra det nu. Blir lätt äckligt efter att man badat 4 ggr när det är bubbelbadkar. Så jag slet upp byxbenen och ställde mig i karet och började att gå med regöringsmedel och svamp i högsta hugg. Kan lova er att det behövdes, så smutsigt som vattnet blev när jag sköljde av med vatten. Blir lite äcklad av att veta hur mycket skit det faktiskt sitter på huden...urk!
Efter det gav jag på mig på toan, i med WCanka och skura runt med borsten. Så nu är den också skinande ren =) Blir lite fräschare att sätta sig på toan nästa gång =)
Sen fick handfaten sig en liten omgång, gnuggade och gjorde fint för att avsluta med att putsa speglarna. Gud så rent det blev.
Det som jag har kvar nu är bara att skura golvet men det tar jag när tvättmaskinen är klar, så jag slipper att springa runt därinne när jag gjort rent.


Ska erkänna att jag avslutade hela min toarengöring med att ta ett låååångt skönt bad. Skämde bort mig själv med en ansiktsmask också =) Blev uppdragen efter 20 min av att älsklingen ringde från jobbet, hade lite tråkigt tror jag.
Ser även ut som det kanske blir en liten sjukstugehelg här hemma. Christian känner sig riktigt risig, hoppas bara att jag slipper feber och att bli hängig i kroppen.
Blir att kurrera sig i veckan nu så vi håller oss friska =)

Hörs senare//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback