Föräldrapennning...

Ja nu har fixat med föräldrapenningen. Tom igår så har jag haft havandeskapspenning, så from idag var jag tvungen att se till att få betalt =)
Fast en sak som är säker är att det är inte lätt, fattar noll av allt som står på Försäkringskassans hemsida. Det är lite som latinska enligt mig, fattar inget av det heller =)
Hade tänkt mig att använda mig av e-leg, så jag kan fylla i allt via nätet. Blir lite enklare att sköta allt via internet och inte behöva fylla i papper och skicka in.
Det blir dock alltid en liten chock när man väl sitter där och fyller i och kommer fram till att min föräldrapenning som jag tidigare räknat ut skulle bli x antal kronor i månad helt plötsligt blev 3000 kr mindre. Innan jag fattade vad som jag gjorde fel höll jag på att lösas upp i atomer. Det visade sig att jag valde lite fel alternativ...är inte lätt detta med att bli förälder =)
Tog i allafall ut 21 hela dagar i månaden fram till i juni, efter det väljer jag att ta ut semesterdagar från jobbet så jag kan spara lite dagar. Så nu är det löst och fixat, blir en överraskning och se om man får några pengar den 26 mars =) Får hoppas på det!

Nej nu ska jag äta lite men lovar att uppdatera senare ikväll.

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback