Glammomamma is back...

Hallå!!
Nu är även jag tillbaka här på bloggen och skriver, känns skönt.
Har inte riktigt kännt att jag haft tid eller ork att skriva så mycket här. Blir mycket sömn när man får tid, gäller att ta tillfället när det ges =) Sen har vi precis kommit hem och dom nya rutinerna har inte riktigt hunnit att sätta sig men man kan sakta se att det börjar komma igång nu =)

Idag har varit en riktigt härlig dag. Vi vaknade vid 8 ungefär efter en bra natt. Vi vaknade ungefär var tredje timme av att Melvin ville äta, och sen somnar han så sött igen. Måste erkänna att det går FÖR bra enligt mig....han gnäller lite när han vill ha mat eller ska rapa. 
Annars funkar allt bra, lite för bra här med. Kan informera er alla om att igår så B:ade jag för första gången sen Melvin kom och det gick så förbannat bra. Är en sådan sak som kan vara riktigt ångestladdad annars. Kan även säga att det gick lika bra idag =)....här delar jag med mig!
Tycker även att känns bättre med svullnaden också...har aldrig riktigt haft skitont men ska erkänna att visst känns det efter. Nu börjar även den känslan att släppa, så nu går jag inte lika stelt som man gjorde i början.
Jag börjar faktiskt undra när bakslaget ska komma....Allt har gått för bra, allt från förlossning till känslan som jag sitter med nu. Ska inte klaga eller försöka låta som om inget var jobbigt men det har inte känts jobbigt någon gång.

Nu ska jag njuta av en fika med älsklingen i soffan medans Melvin sover så sött brevid. När hann vaknar är det dags för käk =)

På återseende//Glammomamma

 

Kommentarer
Morfar säger:

Vi vill ha fler bilder av den lilla sötnosen.

2009-02-19 | 23:01:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback