Shopoholic

Ja för en vecka sedan jag köpte jag ett par skor, mina svarta sandaler...Tog bara en vecka exakt innan det blev ett par till. Fattar inte att jag ska vara så besatt av dessa dyrgripar, får skylla på mamma. Hon är minst om inte mer beroende av skor än vad jag är. Måste erkänna att det är en dyr hobby och intresse faktiskt.
Som tur är så var ju inte dessa skor så dyra, 130 kr bara. Tycker jag faktiskt att dom var värda...
I butiken fanns även mina svarta sandaler som jag köpte förra fredagen, bara att jag köpte dom för 400 kr i en annan butik och här kostade dom 700 kr. Det är verkligen en sådan sak som kan rädda ens dag.

När jag ändå är på stan så kan jag ju inte sluta och titta på andra saker....när man handlar skor så billigt så har man ju sparat en massa pengar =) Finns andra saker som man kan lägga dom på då.
Jag hittade en härlig bok till mig och Christian, en mamma/pappabok. Är precis som en bebisbok där man fyller i en massa kul info om första året. Här fyller man i från varsitt håll hur tiden innan och efter bebis är född var. Rikitgt roligt faktiskt, ska nog fylla i lite ikväll. Blir att krypa ner och mysa lite i sängen samtidigt ;)

Ska nog fixa lite inför morgondagen, ska till K-holm och hälsa på syster Yster och hennes familj. Ska bli rikitgt trevligt och Christian får spela lite poker =)....kanske vinna lite pengar till mama att spendera. På ett par nya skor kanske...!!??
Ha en härlig kväll, ska vi ha.

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback