Mysmåndag

Idag gjorde vi premiär på stan med Melvin. Skulle ner och fixa mina tummar på eftermiddagen så då valde hela familjen att åka =) Blir ju bäst med tanke på ifall Melvin vill ha mat. Fast det är inget som vi behöver oroa oss för, han verkar sova ca 4 timmar varje eftermiddag. Skönt måste jag erkänna, vet man att det går att göra saker då.

Efter vi varit och fixat till tummarna hos Emma så gick vi och tog en fika på Espresso House. Vi blev så sugna på latte =) Är ju stan bästa som finns där. Premiären med barn gick så bra, Melvin sov så gott i sin vagn. Är härligt att kunna sitta och mysa ihop fast man har barn
Är skönt att man börjar känna hur den nya vardagen ser ut, är inget som är särskillt skrämmande kan jag lova =) Både jag och Christian verkligen njuter. Gäller att ta vara på den här tiden för det går så fort. Inatt är det ju en vecka sedan Melvin kom till världen, kan inte fatta det. Känns som om det var igår som vi satt här och längtade efter honom.
Måste kanske snart skriva och berätta hur vår förra måndag såg ut....gick ju lite för smidigt =) Ja jag vet att jaag skryter med det men det har jag rätt att göra =)

  

Nu sitter vi här i soffan mätta och glada, lilla pyret ligger i sin goa filt och sover. Kommer nog att vakna snart och vilja ha mat. Inga problem för min del, hoppas att kvällen och natten går lika bra som den gjorde igår. Inatt vaknade Melvin 2 gånger på natten och sedan vid strax efter 6 för att ha mat. Börjar ju bli lättare att sova nu, går faktiskt och slappna av och inte oroa sig för om han andas men så är väl alla i början!?

Ha en trevlig kväll och tack till alla underbara kommentarer som alla skriver. Vissa utav er skickar sms eller skriver på facebook, det är helt ok om man inte vill kommentera här i bloggen =)


Present från Grannarna Nilsson, byxorna invigdes idag =)

//Glammomamma

Kommentarer
Sandra Axelsson säger:

Är mycket besviken på dig Lisa att du inte nämner att det är tredje generationen som bär mössan och bodyn =).O och F är inte glada kan jag lova men vi kan ha överseende den här gången.=)

2009-02-23 | 19:51:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback