Nu är jag trött på det här..

Efter denna dag då Christopher och Emelite fick sin lilla tös så vet jag inte hur jag ska stå ut i 2 veckor till innan Pyret kommer...Är det någon som har något förslag därute??
Kan LOVA att vi har testat allt, och ja även att ha det lite trevligt men inget hjälper. Är inte direkt så det är något som kvalar in på highscore listan precis =) Man blir ju inte direkt mobilare för varje vecka som går men vi ska inte ge upp än.
Börjar undra om det enda som hjälper är en check på 1 miljon som man håller upp framför den "lilla utfarten". Kanske är så man lockar ut den lilla krabaten =) Vet bara att jag snart gör vadsomhelst för att slippa befinna mig i detta tillstånd.

Förstå mig rätt, är inte så att jag avskyr att vänta barn men när man gått i snart 9 månader börjar man att bli rätt trött. Känner att målet är såååå nära men ändå så långt bort. Är så frustrerande bara att veta att allt är klart, bara för Pyret att själv förstå att det är ok att komma till världen nu..

Nej nu ska jag ge f*n att tycka lite synd om mig själv. Bättre att lägga energi på att fokusera på att det är BARA 2 veckor kvar =)
Nu ska jag och älsklingen dricka lite te och mysa...får se vad det kan leda till ;)
Ha en trevlig kväll.

//Glammomamma

 

Kommentarer
Anonym säger:

Den som väntar på något gott!! Men det är ju mer än 2 veckor kvar! 15 dagar och sen om du tänkt gå över tiden... då blir det ju lite längre ändå! :-) Tänkte bara att jag och min icke trådlösa internet skulle lugna dig lite! Hoppas det hjälper!

2009-02-10 | 21:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback