Stackars lilla Alfons

Idag skulle vi tagit en kort promenad till familjen Lööke på en förmiddagsfika. Var tänkt att lämna tillbaka lite mammakläder som jag fått låna av Sofie. Nu börjar hon att bli lite stor och behöver dom själv =) Jag har tyvärr inte inhandlat så mycket mammakläder själv som hon kan få låna =) Blir mest att hon får tillbaka det som hon hade när hon väntade Alfons =)

Tyvärr fick vi ett tråkigt sms på morgonen att Alfons kräkts hela natten och att vi får ta fikan någon annan dag. Stackars lillkillen, piggare och gladare kille brukar man få leta efter. Är inte blyg för fem öre, utan alltid fullt ös medvetslös med honom. Hoppas att han kryar på sig och blir bättre till tisdag eller onsdag då vi ska försöka att ses igen.

Har precis kommit hem efter en liten tur till svärfar. Har hjälpt till aatt sätta upp lite saker på väggarna i hans nya lägenhet. Eller var väl inte precis så att jag satte upp några saker men Christian hjälpte till =) Jag var mest råd från soffan...
Nu börjar han att få det riktigt fint och hemtrevligt i nya lägenheten. Speciellt efter idag då han fick upp litee mer saker på väggarna.

Ska nu ta och vila lite och titta på Anja. Har lite småont i magen mellanåt, fast det ska jag ju ha =)
Ska till barnmorskan imorgon, hoppas att hon kan säga att det är nära nu men det är nog bara önsketänkade från min sida. Är faktiskt bara 2 ½ vecka kvar innan det är beräknat, målet är snart i sikte.

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback