Zzzzzlösa nätter

Nu har min underbara nattsömn börjat bli rubbad igen.
Har inte kunnat sova bra under hela helgen. Fast inatt var värst. Har bara lyckats att sova 1-2 timmar åt gången. Så jag vaknar efter precis somnat och så ligger jag sedan vaken i någon timme för att sedan lyckas somna till igen. Blev nog bara ca 5 timmars sömn inatt....blir att ta en liten lur på eftermiddagen sedan.
Känner verkligen att det kan bli en bebis om någon vecka, om det fortsätter som det gjort den senate veckan. Kroppen börjar verkligen att förbereda mig på vad som komma skall. Ganska tufft faktiskt, är som om jag är på ett träningsläger =)

Idag ska jag till barnmorskan, ska kolla lite med henne vad jag kan göra för att lindra den värsta smärtan.
Kan inte ta varma bad mitt i nätterna och väcka alla grannar. I allafall inte nu när det  inte riktigt är dags för Pyret att komma. Vet att för ryggen funkar Zon kräm att smörja med men för magen vet jag inte om det blir lite lättare med värktabletter??!! Lika bra att lindra nu i början för när det väl är dags sen finns det inga värktabletter som kommer att hjälpa =)
Kanske kan luska ut om hon kan se om det är dags snart, känns som om Pyret trycker ännu mer neråt nu än vad den gjorde för 2 veckor när jag senast var där.

Ska ta ett bad nu och försöka lindra ryggen lite, har inte riktigt vilja släppa helt där än.
Vi hörs senare.

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback