Helgens fix..

Då har vi äntligen fått upp och igång akvariet som vi köpte i strax innan jul.
SÅ LÄCKERT!

Var ju tänkt från början att byggas in i väggen men den väggen vi tänkt oss från början var för kort. Då fick vi istället byta vägg och strunta i att bygga in det. Tycker att det blev så fräckt ändå!
Var mycket jobb med att dra sladdar och annat till det men efter regn kommer solsken och i detta fall att köpa fiskar.
Eftersom akvariet bara rymmer 40 l så är det ingen ide att köpa massor av fiskar utan det blev en kampfisk och några neontetrar. Var även tvungen att köpa en mal som håller rent. Blev riktigt mysigt i hallen nu, ser dessa små fiskar när man går förbi. Är nog det närmaste husdjur som vi någonsin kommer att ha =) Vi har tillochmed gett kampfisken ett namn...Sunken. Tycker det passar rikitgt bra, var tänkt Zvonne från början men vi ändrade oss.

Har även fixat lite inne i Pyrets rum i helgen. Var och köpte ett skötbord, blev inget lyxigt med tanke på att det ska användas under en begränsad tid och jag tycker det är onödigt att köpa ett för flera tusen kronor. Hittade detta för en billig penning och det ser helt ok ut, går att vika ihop om man vill ställa undan det eller behöver ta med sig på någon resa. Har ju planer för att åka till Köpenhamn i sommar. Kan ju inte strunta i att ta med Pyret då =)

Nu ska jag ta tag i mina blommor som jag köpt, behövde förnya mig nu efter julen. Lägger upp lite bilder på det senare.

//Glammomamma


Väggakvariet

Skötbordet framifrån

Från sidan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback