Bloggar från mamsen och papsen

Aloha!
Sitter hemma hos mina kära föräldrar och bloggar idag. Christian skulle hjälpa min pappa att flytta lite saker åt dom och jag blev kvar hemma hos mamma och håller henne sällskap. Dom skulle även passa på att köpa lister till hallen idag, när vi ändå hade en släpvagn. Är jobbigt att behöva ta dom i bilen, är bara liiite för långa =)

Har spenderat min tid med att titta runt på Forever21.com idag, hittar så fantastiskt mycket snyggt som jag vill köpa. Ett par nya hörlurar, en snyggtopp till sommaren och en supersnygg cardigan. Måste bara försöka att få godkänt av Christian att vi kan handla från USA. Blir ju lite extra avgifter om man handlar därifrån.

Har även lite löst pratat med mamma om att kanske åka och möta henne i Sthlm på fredag. Min pappa ska på mässa dit så hon skulle passa på att följa med dit och ha en helhelg där. Och för att hon skulle slippa att gå på stan själv på fredag så skulle jag ta bussen upp och möta henne där *hehe*
Tror ju inte att Christian tycker att det är en lika bra ide som jag men jag får väl smöra lite extra för honom innan jag tar upp det. Tänkte att det var både billigt och smidigt att ta bussen dit, så slipper jag åka bilen själv. Har ingen större lust att göra en sådan resa själv nu när Pyret kan komma...inte för att jag tror det men men

Ikväll blir det bio med föräldrarna, ska se Changeling. Tror att den kan vara rikitgt bra och det är väl sista gången jag går på bio på ett tag =)
På återseende//Glammomamma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback