Den nakna sanningen

Låter nog bättre än vad det är...
Har verkligen haft en halv stressig dag. Känns som om jag har åkt runt runt i bilen hela dagen och så kul tycker inte jag att det är att åka bil.
Idag fick jag igång min "nya" mobil...efter att den bara legat i 1 månad. Har haft problem med att få mitt gamla nummer porerat över till min nya operatör. Fattar inte att det ska vara så "svårt" att flytta över ett nummer. Är ju aldrig någons fel heller..!? Är i allafall glad att äntligen kunna få använda den, kommer att passa mitt "nya liv" perfekt. Har haft en Nokia musikmobil men nu bytt till Sonyericsson walkman. Har alltid tyckt att deras telefoner passat mig mycket bättre.
Som med alla mina "gamla" mobiler så åker dom till mamma. Hon har inte köpt en egen mobil på flera år, hon tar bara över mina =)
Så det blev en tur dit innan mina föräldrar åkte till Sthlm. Hon ville gärna ha den med sig =) Hon fick sig en snabblektion i hur den funkar men duktig som jag är så glömde jag självklart laddaren. Och tro nu inte att mobilen var fulladdad, var bara lite lite kvar så det blev att vända hem och hämta den.
Efter det hämta älsklingen på jobbet och iväg till djuraffären. Fiskarna har inte mått så bra på senaste tiden, köpte lite medicin till dom. Sen blev det att åka hem och tvätta lite, skoj skoj.

Så nu sitter jag i soffan och är nybadad =)...gott gott. Kände att jag behövde ett avslappnande bad efter denna dag. Orkar inte duscha och tvätta håret innan vi åker imorgon. Pyret har även haft en "fartfylld" dag men ett bad lugnade inte ner den. Nu får ni även se hur snygg jag är utan något smink, känns alltid konstigt att visa upp sig "naken". Behöver jobba mer på att se mig så här. Inte det att a tycker jag är ful, nej nej...är en riktig skönhet =)
Blir "tidig kväll" idag. Kommer inte att kliva ur morgonrocken förän jag lägger mig i sängen. Så nu ska jag förbereda lite för imorgon. Så slipper jag stressa imorgon =)

//Glammomamma


Kommentarer
Gynning säger:

Ha en trevlig dag i stockholm!!

2009-01-30 | 09:18:56
Bloggadress: http://frokengynning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback