Gäääsp

Godmorgon!
Idag var jag uppe med tuppen, ovanligt sen jag gick hem på ledighet. Brukar sova till 8-8,30 varje dag men inte idag. Christian fick väcka mig när han åkte till jobbet vid 6,30 ungefär....är inte människa då! Inte för att jag brukar ha svårt att gå upp tidigt men man befinner sig i ett komatillstånd.
Anledningen till denna uppgång var att jag skulle till vårdcentralaen och ta blodprover. Tvungen att hålla lite koll på hur mina värden är under graviditeten. Och dessa kära prover ska ske på fastande mage, varit vaken ca 2 timmar innan dom tas och det bästa....man ska ta dom vid 8 på morgonen ungefär. Helt sinnessjukt om man frågar mig.
För att toppa detta besk så fanns inte mina prover inlagda på datorn hos vårdcentralen så jag fick gå och sätta mig i väntrummet igen,JIPPI!!! Som tur är så fick dom tag på dom till sist, hade inte orkat att gå hem för att gå tillbaka på måndag och ta dom.
Så nu har jag fått i mig min frukost, var riktigt hungrig och skakig på benen när jag cyklade hem i kylan.


Måste även tacka Nille för att han var så gullig och inte ville att jag skulle bli sjuk. Han tog en elev som Christian skulle ha haft igår eftermiddag bara för han hade feber och inte ville att jag skulle bli smittad. Puss på dig "tjockis" =)
Kolla även in länken som jag hittade,värktimmer. Kommer jag att ha användningen för den mycket snart hoppas jag ;)

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback