Härlig helg

Sitter uppkrupen i sängen med datorn i knät, gud så skönt. Har tänt lite lagom med lampor och ljus för att få den där lagom mysiga känslan. Ute är det mörkt och ruggit, inget favoritväder hos mig.

Har idag tagit en tur till Norrköping och köpt en ny hemtelefon. Blev en Siemens med färgdisplay och snygg design. Tycker faktiskt att dom har den snyggaste designen men sen är ju vi lite "pryltokiga" =) Finns dock en härlig uppsjö av telefoner att välja mellan, är bara storleken på plånboken som avgör vilken man köper. Finns en telefon som är riktigt snygg men den är från BoB och kostar fleeeera tusen kr. Känner inte riktigt för att lägga så mycket på det just nu....lite fel tid. Blir kanske nästa telefon, då är ju Pyret lite större =)

Nu pysslar Christian med golv och taklister ute i hallen. Ska bli så skönt att få ordning på den. Risken blir annars att man bara skjuter det på framtiden. Måste bara yttligare en gång få säga hur ruskigt nöjd jag är med hallen. Kommer bli riktigt snygg bara jag får mitt "lilla" bord =)

Är mycket bättre i magen idag. Pyret har lugnat ner sig, vilket är riktigt skönt. Känner dock mer och mer av förvärkar och små sammandragningar. Så små steg framåt börjar vi att ta, idag är det ju bara 1 månad kvar. Om det nu är så att den bestämmer sig för att inte komma tidigare eller senare...hoppas på tidigare =)
Var annars en riktigt trevlig idag igår. Blev nästan helt bestämt att jag åker till Sthlm på fredag och går på stan med mamma. Känns som om det är sista "roliga" jag gör innan Pyret kommer, sen kan man ju inte "dra iväg" så på ett tag.

Nu ska jag vila lite, har busat lite med Pyrets "ben eller fot" under tiden som jag skrivit. Vill bara ha min bebis NU!

//Glammomamma

Kommentarer
Leia säger:

Hej, allt bra med dig? =)

2009-01-25 | 18:57:27
Bloggadress: http://onlyforever.blogg.se/
Leia säger:

Jo tack, allt är bra.

Vad blir det, pojke eller flicka, eller vill ni inte veta? =)

2009-01-25 | 19:41:45
Bloggadress: http://onlyforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback