Its a baby girl!!

Haha, trodde ni att vi skulle avslöja vad det är för kön på Pyret!!?? Nej tyvärr får jag väl säga. Vi vet inte om det är en pojke eller flicka, någon morot ska man väl ha när man ligger och väntar på att den ska komma ut.
Vi har själva valt att inte ta reda på vilket kön det är men igår så fick vi reda på att Lööke och Sofie ska ha en liten flicka. Blev så himla glad för deras skull, är många pojkar i deras släkter så lite kvinnligt blod behöver komma in där.

Vi disskuterade även frågan om det är viktigt att veta vad det är för kön och kom fram till att första barnet vill man nog inte veta, och det kan jag hålla med om. Det är lite speciellt när det är första gången, en helt ny grej och utmaning.
Det andra barnet däremot blir ju inte rikigt samma sak, är fortarande något speciellt men inte som att vänta sitt första barn. Så jag håller med om att då vill även nog jag veta vad det är för kön.

När Christian och jag gick hem från Lööke och Sofie på kvällen så pratade vi lite om dom framtida barnen i vår familj. Sa det att "tänk om vi får 2 tjejer", tror du att  vi kanske försöker med en tredje bara för att du vill ha en pojke??!!
"Kanske" blev svaret, och tänk då om även det blir en tjej.
Så underbar som Christian då är så målade han upp denna bild....

Jag heter Christian och jag är 37 år. Jag har 4 stycken jobb för att kunna försörja min fru och våra 3 döttrar. Jag är ledig på helgerna mellan kl 06,00-08,00.
Puss på dig älskling =)

Iallafall så hade vi en myckt trevlig kväll, alltid lika kul att träffa dom och Alfons förstås. Han har blivit en riktigt liten löpare nu sen vi såg honom sist. Och dansar gör han med, var riktigt duktig =) Sötare gullunge får man leta efter. Han är verkligen inte blyg för 5 öre.

Dags att ta tag i lite här hemma nu men på åretseende.
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback