Jag har slutit fred med mina tankar

Får mycket tid över att tänka och fundera på mycket saker när man går hemma. Inte för att jag på något sätt har grubblat ihjäl mig. Blir ju ändå så att man är själv med sina tankar på dagarna.
Jag har i allafall tagit min räddsla i handen och slutit fred, inte ska vi vara ovänner!? Nej vi ska ta hälp av varandra!
Känner att mitt behov av kontroll inför förlossningen har sakta men säkert försvunnit, även om jag inte oroat mig alltför mycket. Har inte riktigt infunnit sig så att jag kännt någon större ångest eller räddsla. Har bara legat långt bak i huvudet och påminnt mig ibland. 
Känner bara en lättnad inom mig att denna resa snart har nått sitt slut och en sådan resa det har varit. Från att ha kännt "hur ska detta gå"  till "att detta fixar jag" är underbart. Är fantastiskt att kroppen själv kan klara av mycket problem och frågeställningar som man har....det löser sig alltid passar in rätt bra faktiskt.
Så idag känner jag verkligen ett enormt lugn inom mig, att någonstans ha släppt all kontroll och lämnat den bakom mig. Har inget att oroa mig för, jag KLARAR det här! Den dagen jag sätter min fot på BB så finns det bara ett stort lugn inom mig. Och räddslan, den håller sig i bakgrunden...för vi har slutit fred. Det finns inget att vara rädd för, eller kanske bara den åkturen som väntar mig....Fast framtiden är inget att känna oro eller räddsla för, inte på ett negativit sätt i allafall. Är ett nyttigt äventyr som jag ser fram emot, med lite fasa men så ska det nog vara...?!

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback