Lets dance....sååå underbart

Gud en sådant underbart program!!
Spenderade som sagt eftermiddagen i sängen tittandes på inspelningen av säsongens första program. Vilka underbara känslor detta program lockar fram i mig. Blir riktigt lycklig faktiskt. Är något magiskt med dans, att sväva runt helt fjäderlätt över ett dansgolv. Härligt härligt, påminner mig och min och Christians bröllopsvals *haha*

Måste säga att programet bjöd på många överraskningar, både bra och dåliga. Hade tex satt mycket hopp till Hasse Aro, är ju lite förtjust i honom men ack ack. Det är en karl som måste vara född utan taktkänsla, såg riktigt vidrigt ut faktiskt. Han måste verkligen höja sig några pinnhål om han ska ta sig långt i denna tävling.
Några som verkligen imponerade på mig var Magnus Samuelsson, Morgan Alling och Laila Bagge.
För att börja med denna karl vid namn Magnus...ojojoj. Att en sådan stor karl kan vara så otroligt smidig. Han verkligen flöt över golvet i en underbar vals. Han är verkligen en av mina favoriter, hoppas att han tar sig långt. Min röst har han i allafall =)
Morgan Alling var ju en ren fröjd att titta på, så härligt "lös" i kroppen. Är som om han var skapad för att dansa cha-cha-cha. Han kommer att gå riktigt långt tror jag, dels för han är riktigt duktig och rätt så folkkär.
Laila Bagge var även någon som jag inte hade så höga förhoppningar men jag hade fel. Riktigt duktig på att dansa och så snyggt det såg ut. Hon hade verkligen taktkänsla och kunde bjuda på en bra show. Tror att man får se upp lite för henne, en liten joker =)

Lovar att jag kommer att se varenda avsnitt denna gång, är redan nu såååååå spännande. Är glad att det är fredag imorgon så jag inte behöver vänta så länge.
Hoppas bara på att Blondinbella åker, är inte så förtjust i henne och någon taktkänsla hade hon inte heller. Bättre att hon håller sig till sin blogg, det är något som hon kan.

//Glammomamma
Min idol i mitten, Tony Irrving!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback