Viktigt inköp och mysig fika

Hejsan.
Så gick denna dagen med. Helt otroligt så fort veckorna går, är ju redan torsdag imorgon. Blir tidig helg denna vecka. Christian ska följa med till Sthlm så han är ledig på fredag, blir ju som fredag för oss imorgon =) Skönt att ha med honom, även om jag tror att det är för att hålla kolla på mina inköp =) Nej, nu var jag dum.
Vi åker i allafall buss, skönt att slippa bry sig om parkering och hur dyrt det kan bli. Nu åker vi lyx, åker med Bus4you. Ser ut som värsta fotöljerna till skillnad från Swebus gamla säten. Behöver sitta ganska bekvämt för att inte få ont i ryggen.

Idag var vi och köpte vår rockatott, så förbannat snygg den är...eller vad säger ni.
Har fått lite höjda ögonbryn när vi sagt att den är beige. Men ni måste väl hålla med om att det är riktigt snyggt!? Lite roligare med en färg som inte alla andra har. Vi vill gärna stå ut lite från mängden, Pyret kommer inte att vara som alla andra små barn. Den kommer vara ultra cool =) Får man ta med mig och Christian som föräldrar...vill inte vara som den gråa massan.
Det är även en mycket säker stol, så den är inte bara snygg utan säker med. Kan bara säg att det bästa är gott nog åt vårat lilla mirakel.

Hann även med att träffa min underbara Ramona och ta en fika ikväll, var så härligt att få prata av sig. Vi tjejer är ju ganska duktiga på att prata lite skit *hehe* Vi lovade varandra att träffas lite oftare, behöver ju inte gå flera månader mellan våra träffar. Är så härligt att ha henne i mitt liv, har ju kännt varandra i över 7 år. Finns mycket vatten som runnit under denna bro...tro mig =)

Nej nu ska jag tvätta av mig denna dag och lägga mig i sängen och titta på Arga snickaren. Christian var gullig och spelade in det åt mig eftersom jag inte var hemma till 20,00.
Hörs imorgon.

Puss och hej//Glammomamma


Min älskade Ramona


Rockatotten =)


Dagens outfit,
gillade skärpet =)

Kommentarer
Gynning säger:

Ha en bra dag vännen

2009-01-29 | 12:48:15
Bloggadress: http://frokengynning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback