Vuxenpoäng

Hejsan.

Ojoj vilken dag det har varit. Kanske inte den mest stressade dagen i mitt liv men har knappt varit hemma på hela dagen...och det var helt oplanerat!

Började med att jag skulle hämta min bror och någon polare till honom och köra dom till Tornby för att de skulle åka till Sälen idag. Behövde någon som kunde vara lite snälla och köra runt på dom. Och som sen snälla syster som jag är så säger jag ju självklart inte nej. Vet ju att jag kan använda det i utpressningssyfte sen när jag behöver barnvakt!! =)

Efter att jag lämnat av dom så ringde jag min kära mamma och frågade om det fanns något kaffe klart så man kunde vakna till på riktigt. Och som den turdam jag är så fanns det självklart det.
Tänkte bara stanna i ca 40 min och sedan bege mig hem igen. Tyvärr så blev jag kvar på lunch också...alltid tur att bli utfodrade när jag är hemma hos mamma =)
Sedan blev det att åka och hämta älsklingen på jobbet, han hade tur som fick sluta tidigare. Åkte efter det hem till mamma igen så även han kunde bli lite utfodrad. Fika på maten och bara allmänt slösnack för att sedan bege sig till banken.

Var nämligen dags att ta tag i vår ekonomi på allvar nu innan Pyret kommer. Lägga om lite lån, fixa pensionsparande, månadssparande och ett bättre gemensamt konto. Kändes sååååå vuxet att sitta där och prata om lån och hur mycket vi ville lägga på olika sorters sparande.
Skulle vilja säga att jag vart mer än nöjd, skulle nog spara några hundralappar varje månad när lånen som vi hade bakades ihop till ett med gemensam ränta i stället för flera olika.
Kan säga att jag verkligen är redo för det nya livet nu. Känns som om det börjar på bra och stabil grund. Och det känns ju verkligen viktigt.
Vill ju verkligen veta att vi ger Pyret dom bästa förutsättningarna för en bra start i livet.
(Och om du vill får du jätte gärna komma till världen snart!)

Så nu  har jag kommit hem och faktiskt hunnit ta några andetag. Väntar bara på att älsklingen ska komma hem så vi kan mysa lite. Han är ute och käkar med jobbet ikväll. Ska tacka av en arbetskamrat som slutar, synd!

Puss och krya på dig kära syster, influensa är aldrig roligt men jag tänker på dig och hoppas att du blir frisk snart.


Krya på dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback