Bland djur & natur i Valla!

Då är vi hemma efter en härlig eftermiddag i Valla tillsammans med Lööke och Sofie. Det blev att först gå och titta lite på alla djuren, framförallt dom små djuren. Söta kaniner, fåglar, getter och höns i alla former och storlekar. Såg även lite på hästarna men det blev inget klappande på dom. Delvis för min kära man är livrädd för dom =) Någon slags olycka som 6 åring. Eller olycka, kör man fram handen får man ta att hästen kan bita i den ;)


Alfons fick en hjälpande hand av mamma att klappa geten.

Efter det blev det en sväng till G:a Lkpg för att se om chokladboden var öppen. Är ju så nära, tar ju ca 10 min genom skogen. Tyvärr var den stängd och det kanske var lite tur, för annars hade jag handlat massor med choklad =) Så då lev det att gå till alla äldres favvo ställe i staden....Ragnars cafe =) Och det var väl vi och ca 80 pensionärer där. Ikväll skulle nämligen Roland Cedermark eller vad han heter spela där. Och vet ni inte vem det är, så känner ni igen honom med sitt långa hår och sitt förbaskade dragspel.
Blev en mysig fika ute i den lilla trädgården, trist bara att det droppade lite från himmelen. Men det blev inget mer, så skönt var väl det. Kan lova att jag och Sofie kommer gå dit ofta, framförallt i höst och vinter för det var hög mysfaktor. Gamla fina koppar och härlig rustik inredning och det är ju mysigt att sitta och ta en kopp te och ha lite girltalk =)


Älsklingen och jag delade på en mycket god hallonbakelse. Ser ni även dom söta små kopparna =)


Dagens sötaste kille (och då menar jag Alfons) ;)


På väg från G:a Lkpg till Valla igen.


Det blev lite kallt när vi kära män höll på att packa in barn och vagnar i bilen. Så jag och Sofie värmdes oss med min tröja. Är så härligt att umgås med denna mamma!

Så nu sitter vi här hemma och har det gott. Ska snart laga lite mat och sen blir det att se Änglar och Demoner i sängen. Vädret bjuder ju verkligen in till film och massor med familjemys i sängen =) Härliga lata söndagar och imorgon blir det massa fix här hemma och det behöver vi vila upp oss inför ;)
Ha en super mysig söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback