Blodrött!

Hillu!
Nu är vi hemma igen efter en härlig dag, som funkat mycket bra. Melvin sov nästan hela tiden som jag var borta. Han lekte lite innan han blevv trött och då hann dom knappt ut och gå innan han somnade. Härliga gullunge =) Tack även mamma och pappa för hjälpen och för den goa lunchen och fikat. Både jag och Melle uppskattade den här dagen!
Så nu har jag och Melle handlat lite och närr vi kom hem plockade vi lite. Nu är det snart dags att börja med maten innan pappa kommer hem. Men först ska jag ge en liten kille mat, han är inte så glad jusst nu. Han är så där härligt gnällig, inget funkar mer än 2 min. Sen så är gnället tillbaka men det får man ta när man har barn. Och det gör jag MER än gärna!

Tänkte även visa hur snygga mina naglar blev. Hade in i det sista inte bestämt mig vad jag skulle ha för färg. Var sugen på färgade tippar men var ju nästan det som jag hade nyss. Så det blev härligt blodröda med lite stenar. Är väldigt snyggt på sommaren, kan hoppas att man blir lite brun med ;) Då ser det ju ännu bättre ut!


Snygg pose ;)

Nej nu är det dags att ge Melle lite mat  innan han blir allt för ledsen.
Får slänga in ett inlägg senare ikväll efter vi badat lillkillen. Vi brukar egentligen bada på söndagar men Mike var här igår kväll. Så ikväll blir det vattenbus med pappa =)
Hoppas ni får en fab start på denna veckas första kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback