Busig!

Oj oj vilken lång promenad vi varit på under eftermiddagen. Vi var nog ute i nästan precis 3 timmar och gick. Var skönt att komma ut lite när det för en gångs skull är sol. Så efter tvättstugan så tog vi oss en sväng. Skönt för både oss och lillkillen, han sov nästan hela tiden. Vaknade till och var vaken en stund för att sedan somna om =) Vi gick även en sväng hem till Mr Mikie. Han är på semester i Turkiet och vi lovade att mata fiskarna och vattna blommorna åt honom.

Så när vi kom hem blev det en kopp kaffe. Välbehövligt efter promenaden kan jag lova. Så vi pssade på att ha lite familjelek och mys i soffan. Melle blev helt tokig av en liten gossehund som vi brukar ha när vi byter blöja. Han skrattade som en tok och sedan tog han tag i hunden och gav den ett rejält bettt i nacken. Börjar undra om det är en liten tiger vi har här hemma. Ibland låter han som en med =)


Det var jätteskoj att leka med hunden.


Och sekunden senare fick den sig ett bett i nacken =)

Så nu har vi busat massor och när man gjort det blir man lätt hungrig. Så nu ska han få lite mat och sen blir det ännu mer lek och bus =)
Se till att busa av er lite ni med ;) På återseende snart, då ska ni få se hur snyggt mitt nya armband blev på!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback