Ett besök på nallefabriken!

Hallå på er!
Nu är vi tillbaka från en super härlig dag i Köpenhamn. Vi har gått en hel del men även njutit massor utav solen. Helt otroligt att vi har haft sådan tur med vädret. Sol och ca 25 grader, bättre kunde man inte ha det.
Så nu ligger Melvin brevid mig och leker med sin nalle som han fått idag. Och i andra sängen ligger älsklingen och sover lite. Så då  passar jag på att lägga upp lite bilder från dagen =)

Vi började vårat besök med att göra en egen nalle till Malle. Ihop med Tivoli ligger en "nallefabrik" där man får plocka ihop en egen nalle. Finns massor av olika att välja mellan, inte bara nallar. Nej det finns hundar, katter, hästar, Hello Kitty, ja alla möjliga djur.


Massor med nallar uppraddade i butiken. Bara att välja och vraka vilken man vill ha.


En Hello Kitty kanske..??!!

Så när man valt vilket djur man ska ha så går man till en som fyller upp den med stoppning. Vi valde även att sätta in ett hjärta i den. Så när man trycker på det så dunkar det precis som ett riktigt hjärta. Man fick även en streckkod på nallen så man kan regga den ifall den skulle komma bort.


Platt som en pannkaka innan lilla nallen blir fylld!

Och efter man hade stoppat björnen så kunde man välja kläder och andra tiillbehör till den. Vi valde att inte göra det men jag lovar att det fanns alla möjliga utstyrslar. Man kunde tillochmed få en nalle i kirurgkläder!
Så innan vi betalade nallen så reggade vi den på Melvin och så döpte vi den. Ja det är ju självklart att den måste ha ett namn. Så låt oss presentera Mellsorken! Namnet kan jag förklara någon annan gång men det är en koppling till Melle =)
Nallen får man sedan ta med sig i en jättefin bok som ser ut som ett hus. Och när expediten skulle öppna upp boxen så bad han mamma att blåsa lite på den. Lovar att jag var väldigt nära att få en hjärtattack! För i nästa ögonblick så slår han upp boxen. Precis så det skulle se ut som om jag blåste upp huset. Tror det uppskattas mer av barn, för jag blev livrädd =)


Här ser man vem som ska ha björnen. Och i den finns en streckkod som kan läsas av ifall nallen tappas och skulle lämnas in. Mycket smidigt måste jag säga.


Här är det färdiga resultatet. Nallen vid namn Mellsork =)

Så om ni är i Köpenhamn någon gång måste ni besöka detta ställe och göra en nalle. Och har man äldre barn så kan jag lova att det kommer att uppskattas.

Så nu ska vi snart gå ut och äta lite. Måste bara fräscha upp oss lite innan. Vädret är hur underbart somhelst, så någonstans vid vattnet skulle vara mysigt att äta. Får se vart vi hamnar men lovar att lägga upp lite mer bilder under kvällen.
Hoppas att ni har lika skönt väder och får minst en lika härlig kväll som vi kommer att ha det =)


Kommentarer
Angelica säger:

Det där är verkligen ett ställe som jag SKA besöka!! Låter ju helt underbart. Och den där Hello Kitty nallen tror jag är ett måste då ;)

2009-07-14 | 20:42:15
Bloggadress: http://angelicablohm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback