Härliga kvällar!

Vad bortskämd man blir med gott sällkap flera dagar i rad. Först i onsdag hemma hos Carro och Nicke, då vi hade jätteskoj. Och igår i Åtvidaberg hos Emelie och Christoffer. Det var synd bara att Lööke och Sofie var tvugna att åka tidigare. Alfons var så ledsen, han har växtvärk och tänder på G. Men innan dom åkte hade vi det riktigt skoj, mycket skratt och galenskap =)
Det bjöds på grillat och en underbar hemmagjord potatissallad. Jag lovar att det smakade riktig sommar, hade varit roligt om vädret hade varit lite mer sommrigt.
Till efterrätt hade Sofie bakat en stor rabarberpaj och tagit med sig. Och Emelie hade bakat en cheesecake. Så mycket gott att äta att jag höll på att spricka. Blev en lång siesta efter det i soffan.


Alla kvällens bebisar på rad. Först Melle sen Mollie och sist lilla Agnes =)


Kvällens värd häller upp kaffet!
Tack för en super härlig kväll!

Så tyvärr blev det inget inlägg när vi kom hem. Åkte nog inte hem förän 23 ungefär och när vi kom hem hade vi en pigg liten kille att ta hand om =) Han verkar inte ha påverkats så mycket av sprutorna. Ingen feber och inte gnällig, så det ser bra ut.
Får hålla tummarna att det fortsätter att vara så här bra!
Denna dag bjuder annars på tvättstugan, måste tvätta upp lite inför semestern. Och sen måste vi ner till stan och fixa några småsaker. Och ikväll blir det klippning av nästan hela familjen, dock inte Melvin. Jag ska även färga håret, blir snart tokig på utväxten. Vill ju ha det fixat inför helgens ståhej också ;)

Nej nu måste jag fixa till mig innan vi ska ner i tvättstugan. Ha en super härlig dag och fira att det är fredag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback