Hoppgunga!

Kom hem från en trevlig kväll hos Carro och Nicke. Har nu hunnit att ge Melle lite gröt och nu håller han på att somna in. Har inte blivit så mycket sömn för honom idag så jag hoppas på en bra natt!?
Hade i allfall en rolig kväll med mycket skratt och pizza förstås ;) Alltid gott men visst smakar det bättre i gott sällskap!!?? Roligt att se när vi kom dit att Christians andra lillasyster Camilla och hennes Jocke var där också. Så det blev en riktig liten familjeträff!

Fick testa en hoppgunga där hemma. Vi har funderat på att köpa en själva men har inte riktigt blivit av än. Är ju så mycket saker som man måste köpa.
Är ju alltid lite roligt första gången och se hur Melle kommer reagera på nya saker. Och till en början såg han lite förvånad ut men efter ett tag kom han igång. Såg ut att tycka att det var superskoj och sitta där och titta på alla. Blev inga riktiga hopp men han "gungade" lite.
Så nu har vi fått låna hem den lite. Så imorgon ska vi sätta upp den så han kan få sitta lite då och då. Bra alternativ till att bara ligga på mage eller rygg. Det är ju roligare om man kan sitta =) Både stolen och hoppgungan kommer nog att bli favoriter här hemma =)


Dagens gladaste kille =)
Tack faster Carro och Nicke får lånet och jag lovar att Melle tackar med =)
Det är verkligen SÅ gulligt av er.

Nu är det dags att fixa iordningen för sängen och sedan natta kudden.
Sov så sött alla bloggisar!


Kommentarer
Nicke säger:

Tack själva för igår! var super trevligt ! :) och behåll hoppgungan så länge ni vill för vi har ju ingen användning för den ännu =) hehe..

2009-07-09 | 08:24:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback