Klick klick!

God eftermiddag mina vänner!
Måtte det komma några tänder snart!? Melle håller låda här hemma och det är lite jobbigt det ska jag erkänna. Men det är mest för hans del som jag vill att dom kommer. Måste vara jobbigt eftersom han nästan hela tiden smågnäller. Mammas lilla älskling!
Har i allafall beställt hem lite nya kläder till hösten. Dock så beställde jag inte den snygga höstkappan. Jag har lite is i magen och hoppas på att den finns kvar om någon månad då det brukar bli 10 % rabatt på en vara. Blir ju nästan en hundralapp i rabatt.
Köpte mig några tröjor, en härlig i ljusrosa stickad i oversize modell. Den blir snygg med ett skärp i midjan. Blev även en klänning, lite annorlunda. Men jag tror den är snygg till hösten och den är helt i min stil =) Köpte även en lång topp/klänning, snygg att ha som den är till ett par leggnings eller under en lång tröja. Så nu får vi hoppas att allt passar så bra som jag hoppas på!

 

Dessa hoppas jag på att få användning av under hösten!?

Bra att ha basplagg i garderoben och ett litet set till världens bästa Melle.

Blev även några andra saker, bla ett par mysiga pyjamasbyxor. Skönt att ha hemma efter en dusch eller ett bad. Sedan blev det även ett halsband, lite onödigt kanske. Med tanke på att man säkert kan köpa det i stan.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och njuta av lugnet. Melle har precis somnat i pappas famn och då gäller det att passa på. Ska även passa på och ta en promenad till jobbet och handla lite blöjor. Kul att höra vad som händer och sker där med. Sen kommer Mikie hit och äter lite ikväll, länge sen sist. Blir nog någon film ikväll och lite skitsnack.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback