Långpromenad från stan!

Hej kära läsare!
Sitter och slappar framför tvn, i lite halvsovande tillstånd. Melle ligger och sover eftermiddags lur, så jag borde också passa på att vila ögonen.
Var en sväng på stan tidigare idag. Fikade med mina föräldrar och tittade lite på reorna. Blev ett par jeans och en ärmlös body till Melle. Till mig själv blev det ett par halvkorta jeans för 100 kr. Tänkte dom kunde vara sköna att ha nästa vecka när jag är i Ullared ;)
Passade även på att handla ett halsband för mitt presentkort jag fick när jag fyllde. Fick lägga till 200 kr själv men det var det värt. Lovar att lägga upp en bild på det lite senare.


Melvin sov så skönt på vägen hem. Han gillar verkligen att sova ute i friska luften. Och idag fick han inviga sin nya leksak som jag köpte igår. Den gick hem kan jag lova, den har blivit utsatt för mycket bitattacker idag!

Eftersom vi valde att ta bussen ner till stan idag, då valde jag att gå hem. Var ju så fint väder och kände att jag kunde behöva en röra på mig. Så lillkillen somnade gott i vagnen och mamma fick verkligen röra på sig. Blev en liten omväg bara för att det var så skönt. Måste verkligen ta till vara på sommaren och gå mer och åka mindre bil.
Så nu hoppas jag på att jag fick lite färg på nosen. Känner att jag är lite för blek för att det ska vara sommar.

 
På väg hem från stan. Jag lovar att det var SÅ skönt...och ursäkta för den lite "porriga" bilden till höger =) Lite för mycket v-ringning på skjortan.

Nu ska jag hänga upp tvätten som jag slängde in när jag kom hem. Passa på att torka den ute också, blir så mycket härligare då!
Sen är det dags att börja fixa lite med maten tills älsklingen kommer hem. Men jag lovar att lägga upp lite mer bilder senare ikväll.
Se till att ge er ut och njut av det härliga vädret mina vänner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback