Lata dagar

God morgon!
Idag är det lite sovmorgon här hemma. Melle var vaken en stund vid 6,30 efter han ätit men nu ligger han fortfarande och sover. Skönt för honom, han tycker att det är SÅ varmt hjärtat.


Lillskrutten tar sig en långlur igår eftermiddag i våran säng. Skönt eftersom takfläkten och balkongdörren står öppen och fläktar lite. Hjärtat sov mycket igår under dagen...


Tempen i vårat sovrum vid 16 igår. Skönt att veta att vi kommer ha ungefär samma när vi går och lägger oss =)

Christian har i allafall gått på semster nu, han behövde inte åka in och jobba till lunch idag. Så han var snäll och gick och handlade lite när jag och Melle sov förut. Och nu är han och sätter i nya lampor i bilen. Ska visst vara några fräcka som lyser mer blått!? Eftersom vi kör mycket med dimmljus och inte xeon...vet ej om det stavas så??!! Så har vi bara gult fullt ljus från lamporna men nu ska vi få samma fina ljus även från dimmljusen.

Måste fråga om det var någon mer än vi här hemma som höll på att avlida igår kväll??
Vi var på en promenad hem till svärfar för att vattna blommorna vid 20 igår. Kändes inte mycket skillnad i tempratur från på dagen. Vi svettades precis lika mycket som på dagen. Och när vi kom hem blev det inte mycket bättre, kladdigt värre. Stackars Melvin hade stora problem att somna in. Var konstigare luft än det varit tidigare kvällar, så jag tror det berode på det!?

Nej nu ska vi äta lite frukost och sedan så smått börja ta tag i den här dagen med.
Ha en super härlig fredag alla nära och kära!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback