Många fina presenter!

God kväll!
Nu har två dagars av firande börjat gå mot sitt slut. Sitter här hemma nu med massor av nya fina saker.
Jag tackar alla för dom fina sakerna jag har fått!

Gårdagen bjöd på firande här hemma, mycket trevligt. Jag fick ett presentkort av Svärmor, Tomas och Louise. För det ska jag köpa ett nytt smycke från Dyrberg/Kern. Fick ett par örhängen därifrån av älsklingen i julklapp och nu vill jag ha ett halsband. Så det kommer till användning kan jag lova!
Utav Carro och Nicke fick jag ett halsband och armband. Riktigt snyggt och det som var extra roligt var att Carro knåpat ihop det själv. Den damen hon kan allt =) Jag fick även en sten i form av ett hjärta att sätta ett stort ljus i. Tanken bakom den är att den ska pryda huset sen. Dom har minsann tänkt på allt! Lovar att den kommer bli super snygg i huset!
Och av Milla och Jocke fick jag ett presentkort på MQ. Det vill jag lova kommer användas nu på semestern. Och om jag mot förmodan inte skulle hitta något så kommer det att användas i höst =)


Denna ska pryda min altan nästa år!


Det fina halsbandet och armbandet som Carro gjort själv =)


Blev en härlig kväll med Monopol spel. Vi gav upp viid midnatt, var nog ingen utav oss som orkade att spela mer. Då hade vi nästan hålllit på i ca 4 timmar. Bara ett litet break vid 21 ungefär för att äta lite. Blev scones med te, lagom mättande.
Var en mycket trevlig och framförallt rolig kväll. Blev många skratt och mycket flamsande men det värmde mitt hjärta!

Idag så har vi haft firande hemma hos mamma. Hon och jag fyller ju med 2 dagars mellanrum, så vi slår ju alltid ihop vårat firande. Så där vara all syskon med familjer idag, minst lika trevligt som igår.
Fick en ny kamera av min familj, precis den som jag önskat mig =) Och den var MYCKET snyggare än jag trott. En härligt tjejig kamera, så den får premiär på semestern!
Har verkligen haft en UNDERBAR helg. Bättre kan man inte ha det, tro mig! Är verkligen lycklig över att ha en sådan underbar familj omkring mig. Som sprider så mycket glädje, TACK!


Min nya lilla älskling ;)


Den här ligger mig varmt om hjärtat! Tack för dom fina orden mamma =)

Så nu sitter vi här hemma och har nu packat och fixat klart inför morgondagen. Det bär av redan vid 8.30 ungefär, så det gäller att ha allt med sig. Ska bli så skönt att komma iväg.
Håller även tummarna för Carro och Nicke ikväll, hoppas att allt är ok!? Även om vi är borta så tveka inte att ringa, vi finns där!
Dags att fixa till sig inför sängen nu. Har en lång sträka att åka imorgon och då gäller det att vara utvilad.
Ha det super och vi kommer att ge er uppdateringar under vår lilla tripp =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback