Nu finns det plats!

Hejsan!
Nu har vi fixat klart förrådet, därför som jag varit dålig med att uppdatera bloggen.
Det tog faktiskt inte alls så lång tid som jag trodde att det skulle göra. Ca 1 timme att röja ut och avgöra vad som skulle spras och vad som skulle slängas. Det blev ungefär 10 kartonger med skit att slänga och kanske 3 påsar. Sedan hade vi några svarta säckar med saker ifrån lägenheten som skulle slängas. Och sen blev det ett par rundor med bilen till tippen. Så allt som allt tog det ca 2 timmar att tömma och köra bort.
Och nu har vi helt plötsligt en massa rum i vårat förråd. det kommer att behövas när vi ska städa undan saker här hemma inför fotografering och visning av lägenheten.

Tack mamma och kära syster för hjälpen med Melle under tiden som vi städade. Och tack för en god lunch! Ni är guld värda!!!

Ikväll blir det en sväng hem till Carro och Niklas för lite pizza. Har även en kartong med smått och gott till dom. Ha ha, en mindre kartong till oss och en mer till dom =) Var nämligen massor med porslinsdockor som älsklingen fått med siig från sina föräldrar när dom flyttade. Så vi är inte elaka och ger bort saker bara för rolighetens skull!

Nu är det dags att fixa till mig lite, behöver inte gå bort och se ut som en fåne ;)
Ha en super dag i regnet...man får göra det bästa av dessa dagar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback