Planering av dopet!


Framsidan på våra inbjudnings kort till dopet!

Just nu sitter jag här och letar lite sånger till Melvins dop. Älsklingen spelar lite spel med Mike över datorn. Och vår underbara son ligger i sin säng och sover. Kann det bli mycket bättre!?
Älskar den här nya rutinen han har kommit in i. Hoppas att han fortsätter att somna så tidigt och sova så bra som han har gjort på nätterna. Han sover 5 timmar innan han vaknar och vill ha lite mat och sen sover han till morgonen. Bra både för oss och honom!
Sitter som sagt och filar lite till dopet. Har hittat en dikt som ska läsas upp av Mike. Den passade så bra för honom att läsa, han är nämligen gudfar. Och då kan man inte läsa vilken dikt somhelst, får ju inte bli för smörigt. Men den här passade perfekt.
Sen är det bara valet av psalmer, det är svårare. Finns en bra sida på nätet där det finns bra tips men tyvärr får man inte se texten. Och att hitta en psalmbok på nätet är inte det enklaste. Men jag får leta vidare, ni kanske har något tips??
Imorgon kommer prästen hit på besök, kl 10 redan. Tyvärr blir jag själv, älsklingen kunde inte ta ledigt från jobbet. Men det är ingen fara, tror att jag ska klara av det =) Är bara lite genomgång hur man vill ha det och vilka sånger man kan tänka sig. Är inte precis som när vi skulle gifta oss ;) Och denna gång kanske vi får en vettig präst!?

Dags att leta vidare nu. Behöver ha lite egna tankar klara tills imorgon.
Önskar er alla en underbart skön måndagskväll!!


Kommentarer
Lidl-Lollo säger:

Hej!

Gillar skarpt "Må din väg gå dig till mötes". Finns säkert många (är inte så kunnig inom området"Psalmer" men jag fastnade för denna och hade den på Tildes dop. Mer vanli på begravningar men går även att ha vid dop.Lite av texten..."Må din väg gå dig till mötesoch må vinden vara din vän,och må solen värma din kind,och må regnet vattna själens jord.Och tills vi möts igenmå Gud hålla,hålla dig i sin hand."2009-07-28 | 00:17:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback