Säg omelett!

Nu har vi precis ätit lite lunch här hemma efter BVC besöket. Blev en enkel omelett med kräftstjärtar i. Lagom att äta innan grillningen ikväll hos Familjen Svensson/Dahl.
Kul att göra något uppiggande med tanke på hur vädret är och dagens sprutor på lillkillen. Så god mat i goda vänners sällskap kommer att pigga upp oss. Man märker vad roligt man tycker det är att umgås med andra barnfamiljer nu när man själv fått barn. Och då är det bra att veta att det kommer fler barn snart med. Tänker framförallt på Carro och Nicke, som får barn i september =D

Så snart måste jag fixa till mig innan vi ska åka. Skulle möta upp Fam Lööke och åka samtidigt ihop. Och innan måste vi köpa någon liten blomma och ha med oss.
Vi får även hoppas att Melle inte blir att för dålig heller. Just nu så sover han i pappas famn men innan var han vaken och på gott humör. Bättre än förra gången då han sov hela dagen, gick knappt att få liv i honom. Men risken finns att han blir sämre till kvällen och har vi otur så blir han tillochmed sämre =( Det får vi verkligen inte hoppas!!


Vår glada kille, hoppas att han fortsätter att vara så glad idag!

Dagens  besök på BVC gick annars ganska bra. Han blev tyvärr ingen dubbel sjua idag. Blir det nästa gång i slutet på augusti. Och med dubbel sjua menar jag väga över 7 kg och vara över 70 cm lång.
Dagens siffror blev dessa:

Vikt då: 6630 g
Vikt nu: 6990 g
+/-:
+ 360 g

Längd då:
66,6 cm
Längd nu:
68,6 cm
+/-: + 2 cm

Dags och hoppa in i duschen nu men jag lovar att skriva lite och lägga upp lite bilder när vi kommer hem ikväll.
Se till och riktigt mys med varandra. Bättre väder går nog inte att göra det i =) Och några tända ljus gör ju inte saken sämre!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback