Tant Ramona!

Med risk att få stryk nästa gång vi ses...så blir det rubriken för detta inlägg!
Har haft en super mysig kväll med massor girltalk och en del skratt. Vi hade lite att ta igen kan jag lova =) Men bara bra saker, nästan så jag blev lika sprallig själv. Men är det någon som jag glädjs med så är det denna dam!


Melle tyckte att det var så skoj och träffa Ramona igen. Var ju ett tag sen sist!

Vi lagade som sagt en god wok till middag. Gav Ramona en kurs i hur man gör, matlagning är inte hennes starka sida. Hon har andra underbara sidor istället. Så nu kanske hon bjuder på det till helgen ;)
Dagens miss måste nog vara efterrätten. Jag beskriver smaken som disktrasa ungefär och samma konsistens som en njure. Äckligt var nog bara förnamnet, smakade usch usch usch!
Hade köpt en mix till Creme brule på jobbet. Tänkte att det var smidigt att ha hemma, lätt att svänga ihop om man har lite tid. Brukar annars vara duktig och göra egen, smakar ju SÅ gott.
Men jag blev lite orolig när själva "smeten" var lika trögflytande som marsankräm när jag hällde upp det i formarna. Brukar ju vara lättflytande konsistens när jag gör egen. Jag ljuger inte när jag säger att ingen åt upp! Så hemskt var det och mixen har nu åkt i soporna.

Efter det blev det lite Fia, roligt spel som ALLA kan. Är ett sådant spel som man alltid har skoj när man spelar. Tävlings människan i en kommer verkligen fram. För min del blev det en vinst och en förlust. Första omgången vann Ramona!
Nu ska jag fixa iordning mig för sängen och sen ska jag bara mysa med min älskling.
Dröm sött och sov ännu sötare =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback