Tillbaka från semestern!

Hej igen!

Det har varit dålig uppdatering av bloggen, sorry. Men på semestern har det inte blivit mycket tid framför datorn. Är väl lite så det ska vara =)
Vi har i allafall haft det super mysigt och det är synd att dagarna gått så fort. Hade mer än gärna stannat några dagar till i Göteborg. Kan avlägga ett löfte nu att det ALDRIG mer blir ett Scandic hotell i Göteborg. From nu är det Gothia som gäller och bara Sky executive rum. Betalar gärna lite extra för att få lite extra. Frukost högst upp med utsikt över hela staden och den bästa frukosten jag ätit. Här pratar vi rökt lax, ägg med majo och räkor, x antal mögelostar, pannkakor, färskpressad jucie, lufttorkad skinka mm. Bättre kan man inte ha det =)


Utsikten från skyboxen höhst upp på hotellet!


På vårat rum. Vi fick en flaska med bubbel som vi drack och tittade ut på den fina utsikten.


Vi såg Liseberg från vårat fönster. Nästan bara att hoppa ner =)

Igår kväll var vi en sväng på Liseberg, mycket mysigt. Vi åkte ju ingenting utan spelade mest på olika hjul. Blev en del på Dumlehjulet och Gott & Blandathjulet. Men tyvärr vann vi bara några påsar Bilar, bättre än inget =) Vi hade i allafall det roligt och det är det som räknas.
Efter det avnjöt vi en härlig middag i skyboxen på hotellet. Tyvärr var Melle lite ledsen tillochfrån men det får man ta. Kockarna var snälla och väntade med att ge oss maten tills lillkillen lugnat ner sig. Det är vad jag kallar service =) Tackade dom så mycket när vi gick därifrån.


Vi vann lite godis och en liten anka!

Så nu slappar vi i sängen och tar igen oss efter en dag i bilen. Tror att vi kommer att somna rätt så tidigt =)
Ha en fab kväll i solskenet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback