Tillbaka i vardagen!

Godmorgon, är ni vakna än??

Melle och jag är uppe med tuppen idag, utvilade och glada. Synd bara att solen inte kan lysa på oss också =/
Börjar verkligen att gilla Melvins nya rutiner här hemma. Han somnar vid 20 på kvällarna och sedan sover han 5 timmar och vill ha mat. Och sen vaknar han mellan 6 och 6.30 på morgonen. Kan det bli mycket bättre!!??

Idag så ska Melle hem till mormor och morfar medans jag fixar mina naglar. Har en känsla av att det kommer gå riktigt bra. Han har varit så duktig dom senaste dagarna, så det kanske beror på det?! Skulle han bli jobbig så är jag ju inte borta mer än 2 timmar. Men vi håller tummarna för att allt går bra.
Så just nu ska vi äta lite frukost och sedan ska vi fixa till oss och brumma iväg. Lite konstigt att det bara är jag och lillkillen hemma. Älsklingen börjar att jobba idag, så nu är semestern över. Blir att vänta tills flytten innan det blir ledigt igen. Då ska jag ha semester och älsklingen tar ut pappadagar. Och efter det tar han 1 vecka semester, så det blir ungefär 1 månad med husmys då =) Det ser vi verkligen fram emot här hemma!

Nu är det dags att fixa lite att äta, först till mig och sedan till Melle. Efter det blir det en dusch och se till att packa ner mat, blöjor och annat som måste med.
Se till att göra denna första dagen i veckan till en härlig start. Kanske det är sista semesterveckan, eller första veckan på jobbet?? Eller har du sån tur att du precis börjat semestern?? =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback