Vatten, vatten...

Vi var en sväng förbi motorbåtshamnen idag för att titta till den lilla båten. Eftersom det regnat så mycket den senaste tiden, så fanns det risk för att båten snart skulle sjunka =) Och det var en hel del vatten i den.
Så älsklingen fick lite försiktigt hoppa ner på kanten av båten och börja ösa lite försiktigt. Tog honom nästan 10 min att ösa ut det mesta av vattnet.
Är när man ser allt vatten i båten som man förstår hur mycket de har regnat den senaste veckan. Dessa skyfall har gett en del regn. Så nu får vi hoppas att det vänder och blir lite sol igen. Läste på nätet att det verkar bli fint väder till nästa vecka, får vi verkligen hoppas!?


Det var en del vatten i båten, eller vad säger ni!? =)

Så efter att ha somnat i sängen med Melle så var älsklingen underbar och lagade mat. Så han väckte mig och uppdukat på bordet stod maten. Lax med hemmagjord romsås och färskpotatis, mmmmm! Små saker i tillvaron som gör att jag älskar honom ännu mer!
Så nu sitter vi här och är mätta och belåtna men Melle är tyvärr lite ledsen. Vi tror att sprutan kom lite i efterhand =( Han har bara skitfeber men är lite ledsen emmellanåt. Får hoppas att han är pigg och allert tills imorgon då det är födelsedags firande här =) Ska bli riktigt trevligt!
Och om en stund kommer Maria och fixar håret på mig och Christian. Vill ha det snyggt till helgen och semestern. Och så är jag trött på utväxten kan jag lova =)

Lägger upp lite bilder på håret senare ikväll och denna gång lovar  jag ;)
Idag är det fredagsmys!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback