BVC och babysång!

Hejsan!
Nu är jag och Melle tillbaka efter en trevlig eftermiddag på Familjecentralen Myran. Kallas familjecentral för att både BVC och öpnna förskolan ligger ihop, mycket smidigt.
Idag var vi vid 13 hos vår sköterska Erika på BVC och när vi var klara där så gick vi direkt till babysången som började 13.30. Jag hann tillochmed ge Melvin lite mat innan, så han skulle vara pigg och allert på sången. Och idag var det verkligen skoj, lite nya mammor som hittat dit. Sen var det gamla goda gänget där också.
Melvins stora favvo sång idag måste ha varit Krakel specktakel. Han skrattade massor när vi sjöng den. Vet inte om det berodde på att mamma sjunger som en kråka eller att man får åka upp i taket och ner i golvet till sången!? Man får lite samma reaktion när man sjunger Mormors lilla kråka.
Så efter sången blev det en liten kopp kaffe också, passade på för Mellle somnade i mitt knä efter sången. Tar på krafterna att sjunga =) Så jag kom därifrån lite senare än jag beräknat men det var så skoj och bara sitta och prata strunt.
Nu ska ni få siffrorna från dagens BVC besök =)
Vikt då: 5690 g
Vikt nu: 6210 g
+/-: + 520 g
Nu har han spräkt 6 kg, kan lova att det känns =) Han är lite tyngre att bära på och då är det skönt när nära och kära ger en liten avlastning ;)

Längd då: 63,2 cm
Längd nu: 65,5 cm
+/-: + 2,3 cm

Nu ska jag börja med maten så den är klar tills älsklingen kommer hem. Blir lite korvstroganoff med pasta, enkelt och ganska så gott. Har nämligen lite matlagningsgrädde som jag måste göra upp innan den blir dålig.
Sen ska jag skriva och berätta om dagens STORA händelse.
Ha det så skönt så länge min kära läsare =)

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback