Dokumentera...

Det är vad vi ska göra med Melles första år =)
Som jag tidigare skrev så köpte vi ju något till oss själva idag med. Och det blev en videokamera och vi valde en bra sådan. Ingen ide att köpa något som är halvbra. Utan ska man slå till så är det lika bra att köpa det som ger bäst bildkvalitet mm. Är ju faktiskt Melvins barndom som vi vill filma.
Första året händer det så mycket och det är skoj att veta att vissa saker kommer vi ha på film. Kan vi sitta där om 18 år och skratta och minnas hur urgulliga han var och fortfarande kommer att vara då =)
Så den kommer att få hänga med på semestern och andra roliga saker. Dopet kommer någon att få filma, kul att ha och titta tillbaka på.
Vi hade tänk förra sommaren att köpa en när vi fick reda på att vi skulle få Melle men det blev aldrig av. Sen kommer det så mycket andra saker som man vill köpa när man får barn. Blev aldrig av förän nu.


Tycker alla med barn ska ha en videokamera. Finns så mycket som man vill filma, tro mig =)

Nu ska jag ge en liten kille gröt. Han är så trött men har så svårt att somna in i värmen. Han somnar fint i vår famn men så fort vi ska lägga honom i sängen vaknar han. Hoppas på att det blir lite svalare väder snart, så han kan få sova lite bättre.
Ha en super skön kväll, underbart med varma sommarkvällar!


Kommentarer
Beatrice [foto, mode & vardag] säger:

sv: jo :D

2009-06-28 | 23:41:41
Bloggadress: http://beattriicee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback