Filmmys!

God kväll!
Nu går Batman på tvn, har redan sett den men det finns inte så mycket mer att se på. Vi försökte se Vi hade i allafall tur med vädret men tekniken går aldrig att lita på.
Ikväll har vi vår fjärde familjemedlem här...Mikie =) Alltid lika trevligt att ha honom här och middagarna blir lite roligare också =) Som ni borde veta vi det här laget så är vår dörr alltid öppen för våra nära och kära. Man behöver inte ens ringa innan!

Ikväll blev det lite extra mysigt med tända ljus...är lite för ljust egentligen men bättre stämmningsförhöjare får man leta efter =)
Idag var vi lite nyttiga och åt couscous med kidneybönor och champinjoner i och till det hel kyckling gjord i ugnen. Riktigt gott och snabbt och enkelt att göra var det med. Sådant som är bra för oss småbarns föräldrar som inte alltid har mycket tid över =)

Nu ska jag ta och natta en trött liten kille, hans nya tid på kvällarna är vid 21.30 ungefär. Och det funkar oftast riktigt bra, inte så mycket gnäll. Han har bara fått för sig att det är mamma som ska natta också, fråga mig inte varför. Men det är helt ok för mig...
Ha en skön kväll alla sötisar, glöm inte bort att ta hand om varandra.
//Glammomamma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback