Gårdagens midsommarkille!

Nu ser det ut att funka att ladda upp lite kort. Vet ine om det är något konstigt med sidan eller om det är min dator??!! För nu använder jag älsklingens och då ser det ut att funka...Ja ja inget att få gråa hår av =)

Lägger upp några kort på Melvin från igår. Han var så underbar, myste massor med alla. Men speciellt med mig och älsklingen, han är ju inne i en mamma/pappa period nu.
Han bjöd på många leenden under hela dagen och kvällen och var knappt ledsen någon gång. Skönt när det är fest att slippa en ledsen lillkille!

 
Här kommer bilderna från premiären =) Han tyckte nog att det var gott och snart är det dags för dagens lilla portion!


Igår var även blöjbyten roliga, vilket dom inte brukar vara! Kan lova att hjärtat smälter när han lägger av med ett sådant här skratt!

Nästa midsommar kommer bli en riktig traditonell med dans runt midsommarstången. För vill Melle göra det så kommer vi att göra det. För varken Christian eller jag tycker det är så kul. Men vad gör man inte för sina barn!? =)

Nej nu ska vi kvällsmysa lite här hemma. Blir en kopp kaffe och lite Varuhuset, älskar denna gamla 80-tals serie =)
Ha en fab kväll alla kära läsare..så kommer det lite mer bilder från gårdagskvällen sen =) Det är dom bästa kan jag lova ;)


Kommentarer
Kim säger:

Ja, verkligen! :) Bara du säger till om du är intresserad :)

Kram

2009-06-20 | 19:41:43
Bloggadress: http://kiimjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback