Girltalk all night long!

God morgon!
Blev tyvärr inget inlägg igår kväll, det blev senare än vi räknat med. Hade trott att vi skulle vara hemma till 21 ungefär men klockan rann på. Tror att vi åkte från Malin vid 22 ungefär och själv var jag inte hemma förän vid 22.30. Jag lämnade först av Pia och sen for jag hem med en trött kille i baksätet. Han var ledsen ungefär hela vägen hem till Pia men sen stoppade jag om honom och då somnade han.
Melvin hade nog en tråkig kväll, bara en massa tjejer som ville hålla, klämma och lukta. Så ibland blev han lite ledsen men han är ju tyvärr inne i en sån period just nu. Men i det stora hela var han väldigt duktig och efter en stund så somnade han faktiskt.
Annars var kvällen underbar, fint väder och en massa girltalk. Kul att sitta ute och äta god tårta..även om den var färdigköpt =) Sen bara prata om allt som har hänt under dessa två  månader vi inte sett varandra och vilka planer vi har för framtiden ;) Blir alltid lite deppig över att vi inte alla bor i samma stad längre. Tycker alltid att det är lite jobbigt när vi skiljs åt, för nu är det sommar och då försvinner alla på semester. Så nästa gång vi ses blir nog till dopet och jag håller tummarna för att Malin och Ola kommer!!
Men vill att ni ska veta tjejer att jag älskar er. Tur att jag har er som vänner, för få förstår mig som ni gör =)

Nej nu ska jag fixa till mig och äta frukost medans Melle sover. Sen ska vi till Maxi och handla med mamma, tror att vi inte är ensamma idag =)
Ha en skön torsdag för imorgon är det midsommar!!

P.S Tyvärr blir det inga bilder för som så ofta nu så funkar det inte att lägga upp några bilder =( *morr*

Jag får försöka senare....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback