Hur kan man redan har stängt för sommaren??

Nu ska jag gnälla lite igen, förlåt men jag måste bara!
Var så att idag tänkte vi äta lunch på CC (= Cloetta Center) eftersom jag lämnade in bilen precis brevid. Så efter att jag tagit en kopp kaffe hemma hos mina föräldrar så skulle vi kolla på nätet vad dom hade för lunch. Men när vi kollade deras hemsida stod det att dom stängt för sommaren och öpnnade åter den 17 augusti!
Hur kan man redan i juni ha stängt för sommaren?? Borde man inte vänta tills efter midsommar??!!. Då går ju en hel del folk på semester, nu har ju knappt någon gått.
Så sur blev jag kan jag lova, älskar deras luncher. Dom har en stor bra salladsbuffe och alltid två rätter att välja mellan. Och det som också är bra är att man kan äta hur mycket man vill. Eller ta av båda rätterna. Nej usch så arg jag blev.
Så det blev att äta lunch på bilfirmans resturang, helt ok mat. Blev pepparbiff med stekt potatis och sås.

Bilen hade inte några större fel, den såg bra ut. Dom hade kruvat åt några skruvar som gjorde att det "knarrade" om bilen när man körde och det guppade till. Och så farligt dyrt blev det inte, betalade 2100. Men det tack vare min rabatt på 1000 kr.
Träffade även på Sofia som jag jobbade med förut. Hon jobbar i informationen och det var av henne jag betalade. Skoj att prata lite med henne några minuter och se vad som hänt sen vi sist sågs. Var lite mer än 1 år sen hon slutade, tänk vad tiden går fort. Tyckte inte alls det var länge sen.
Nej nu ska jag fixa med lite annat. Ha en underbar eftermiddag i regnet =( Får försöka att göra det bästa av dessa tråkiga dagar med!

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback