Jag rinner bort...

Hejsan denna soliga eftermiddag!
Nu ger jag upp för dagen. Har blivit ca 2 timmar i solen på balkongen men nu går det inte längre. Jag måste svettats lika mycket under den här studen som jag gjorde under hela dagen igår. Fast samtidigt är det skönt också.
Hann med att läsa ut min bok som jag påbörjade när Melle var nyfödd. Hade lite mer än 100 sidor kvar, så det blev att läsa i solen förut. Skönt att ha något att göra när man solar. Att bara ligga och pressa går inte, man måste ha något att göra för att skingra tankarna. Och som tur är har jag nästa bok i serien här hemma, så imorgon får jag börja att läsa den =)
Melle har legat och sovit under hela tiden. Satte på fläkten på lägsta effekt i vårat sovrum och så fick han ligga där. Risken finns att jag inte hör honom om jag lägger honom i hans rum. Han är helt utslagen av värmen stackarn. Har sovit länge i två omgångar idag. Det brukar han inte göra nu förtiden, bara kortare sovstunder på dagarna. Men han är en tapper liten kille, klagar inte mycket över att det är hett.


Dagens lättklädda bild står jag för =)

Så nu ska jag hoppa in och ta en sval dusch innan lillkillen vaknar och älsklingen kommer hem från jobbet. Sen efter det ska vi iväg en sväng, bara en kortis. Skönt att åka lite bil, är nog bara där det är svalt just nu =)
Ha en fab eftermiddag alla kära. Och glöm inte bort att drick MASSOR i värmen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback