Kvällspromenix

För en liten stund sen kom jag hem efter en liten promenad ihop med Sofie. Var skönt att ge sig ut när det svalnat av lite. Ska man ut och gå i det väder som vi nu har får man se till att göra det tidigt på morgonen eller senare på kvällen.
Var en mysig lite sväng vi gick. Tog en sväng genom Ullstämma och tittade på lite hus. Var även på jakt efter en inredningsbutik som ska ligga där. Men tyvärr hittade vi den inte, kanske för att vi inte fullt gick in för att hitta den. Blev så att vi gick lite fel från början =) Hamnade vid ett nybygge och där kunde man visst inte gå längre så vi fick vända. Och efter det kom vi till en återvändsgränd. Så det kan gå när mammor är ute på promenad =)


Lite svårt att visa min klänning jag köpte på rean häromdagen men den är riktigt skön att ha dessa varma dagar.

Var i allfall skönt att komma ut och röra på sig. Och hade hoppats på att Melle skulle somna in för kvällen i vagnen med men icke. Han har bara sovit ca 1 timme under hela dagen så han är trött men efter att ha sovit 40 min i vagnen vaknade han. Och tro inte att han har somnat om än...nej nej. Han är SÅ trött men det ärr nog för varmt för honom att somna in. Hoppas bara på att han lyckas snart, så jag kan ta mig lite mys i soffan.
Blir att titta på gamla Göta Kanal, bättre än inget. Och den är faktiskt ganska skoj =)
Ha det super i värmen =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback